Την ημέρα στην ομορφιά, νοί. 3: Σύγχρονη αγάπη, Viktor & Rolf V-Day Sets, ονόματα μωρών και περίεργες μπάντες στομάχου

Ένα από τα πολλά πιο ασυνήθιστα πράγματα στη λίστα μου κουβάδην – και θα έλεγα ότι είναι ιδανικό επάνω εκεί με την επιθυμία Μάθετε πώς να παίξετε το ακορντεόν – είναι να πάτε σε μια συναυλία, ή οποιοδήποτε μεγάλο γεγονός, και να έχετε χιλιάδες μπαλόνια βροχή από την οροφή / τον ουρανό, και κατηγορώ αυτό στο μοντέρνο βίντεο αγάπης του David Bowie.

Εχετε δει? Υπάρχει ένα γιγαντιαίο τριαντάφυλλο ημισέληνος που αναστέλλεται πάνω από το πλήθος, και ξαφνικά αρχίζει να ρίχνει χιλιάδες λαμπερά μπαλόνια χρυσού φύλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νόμιζα ότι αυτό ήταν πολύ εξαιρετικό όπου ήμουν παιδί (και ακόμα έκανα).

Το τραγούδι, από τον τρόπο, την αγάπη. ΤΟ. Και χάρη στο YouTube για να εκκαθαρίσετε τελικά κάτι για μένα. Στο τραγούδι, πάντα σκέφτηκα ότι ο David Bowie τραγουδούσε, “δεν είναι πραγματικά δουλειά. Είναι μόνο η δύναμη να μιλήσετε, “Αλλά δεν λέει πραγματικά αυτό, omg! Πραγματικά λέει: “Δεν είναι πραγματικά δουλειά. Είναι ακριβώς η δύναμη να γοητεύει. ”

Ποιος ξέρει; Θα ήμουν τόσο χαμένος χωρίς εσένα, interwebz …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μιλώντας για τη σύγχρονη αγάπη, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσεγγίζει ταχέως, η οποία δείχνει επίσης ότι τα σύνολα δώρων της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου έρχονται επίσης.

Εάν σας αρέσουν οι γοητευτικές αρώματα, εδώ είναι δύο νέα σύνολα του Viktor & Rolf.

Το πρώτο είναι το δώρο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που έχει οριστεί για $ 120 …

Και το άλλο είναι το spicebomb των $ 115 για τους τύπους.

Η flowerbomb κάποιος έρχεται με ένα πλήρες μέγεθος 1,7-oz. Μπουκάλι του Eau de Parfum (που συνήθως πηγαίνει για $ 115 από μόνα τους) και σωλήνες μεγέθους ταξιδιού του λουλουδιού ντους και κρέμα σώματος.

Και το σετ Spicebomb έρχεται με ένα πλήρες μέγεθος 3-oz. Μπουκάλι Spicebomb Eau de Toilette (κανονικά $ 110) και σωλήνες μεγέθους ταξιδιού του Spicebomb μετά το ξύρισμα και το αφρόλουτρο.

Χόισα και τα δύο αυτά αρώματα, και ποτέ δεν το παρατήρησα πριν, αλλά η Flowerbomb πρέπει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα όλων στο Sephora, επειδή έχει 60.000 αρέσει, 2300 κριτικές και 4,5 αστέρων! Ουάου. Οι επίσημες σημειώσεις άρωμα είναι το Sambac Jasmine, το Centifolia Rose, ορχιδέα Cattleya, Ballerina Freesia, Πατσούλι και αγαπώ ότι διαρκεί όλη την ημέρα και καλά στη νύχτα. Νομίζω ότι είναι θηλυκό, πικάντικο και φως, και το μπουκάλι είναι πανέμορφο.

Και spicebomb; Τραγανή, σκόνη και πικάντικη … μυρίζει σαν όμορφος τύποι shirtless. Έχει επίσης ένα πραγματικά δροσερό μπουκάλι που έχει σχήμα κάπως σαν μια μεγάλη γυάλινη χειροβομβίδα. Υπάρχει ακόμη και ένα πλαστικό κομμάτι pin. Πρέπει να τραβήξετε τον καρφίτσα για να σπρώξετε τον σπρίτσα. Καθαρός.

Εντάξει, σε ειδήσεις μωρών, πιθανότατα θα σκεφτείτε ότι είμαι τυρώδης, αλλά εδώ πηγαίνει … Είμαι περίπου 99,9% σίγουρος ότι έχω ένα όνομα για το κοριτσάκι, αλλά δεν θέλω να το διαπράξω και να το μοιραστώ αρκετά Ωστόσο, επειδή θέλω να την συναντήσω πρώτα και να πάρει την σιωπηρή έγκλυσή της. Αλλά πρόσφατα σκέφτομαι τα ονόματα που θυμάμαι να μιλάω για την πίσω την ημέρα, και θα ήμουν σαν, “μια μέρα, αν έχω μια κόρη, αναρωτιέμαι τι θα την ονομάσω …” και ένα Τα ονόματα που ήρθαν ήταν ο Βαλεντίνος, που πήρα από το παιχνίδι του Ender.

Όχι, το όνομα του BG δεν θα είναι valentine, γιατί έχω μιλήσει μαζί της, ξέρετε, για οκτώ μήνες (όχι, δεν έχει απαντήσει πίσω, lol!), Και δεν έχω πάρει ένα valentine vibe. Ωστόσο, να πάρω την αίσθηση ότι θα είναι μια συγκεκριμένη μελλοντική προστασία του Tabby, αν και …

Και δεν πρόκειται να μιλήσω για να φθαρεί σήμερα γιατί, από αυτή τη στιγμή, δεν είμαι στην πραγματικότητα (μικρές νίκες). Είμαι βέβαιος ότι θα είμαι σε λίγο, αν και …

Θέλω να μιλήσω για αυτή την περίεργη ζώνη στομάχου. Βλέπετε, σήμερα το πρωί έβαλα σε ένα τεντωμένο φόρεμα επειδή δεν ήθελα να φορέσω τίποτα πολύ δεσμευτικό, αλλά έπειτα άρχισα να περπατήσω και συνειδητοποίησα ότι η κοιλιά μου αισθάνθηκε σαν να μπαίνει γύρω από τον άνεμο, έτσι είχα αλλάξει σε μερικούς παντελόνι και αυτή η ζώνη στομάχου που με πήρε ο El Hub.

Μερικές ανεπιθύμητες συμβουλές ζωής: Εάν μπορείτε, παντρευτείτε έναν άνθρωπο που θα σας φέρει μια ζώνη στομάχου εγκυμοσύνης.

Είναι μια ζώνη περιτυλίγματος Velcro για να υποστηρίξει το κατώτερο tum και να διατηρήσετε την πίεση από την κάτω πλάτη σας και ooh! – Πηγαίνει κοριτσάκι … Μόλις με κλώτσησε. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ήταν ένα καράτε ψιλοκομμένο.

Όποιος, η ζώνη ανυψώνει το tum σας, και δεν το συνειδητοποίησα αυτό μέχρι το ιδανικό τώρα, αλλά αισθάνεται πραγματικά καλό να έχουμε το tum σας περιβάλλεται σε κάτι και το είδος του swaddled, υποθέτω. Όταν είναι τυλιγμένο, μούμια στυλ, αισθάνεται μεγάλη. Δεν μπορώ να το περιγράψω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ήδη η Παρασκευή! Έχετε σχέδια για το Σαββατοκύριακο;

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *