Τι χρησιμοποιείτε στα νύχια σας;

Προσωρινή καταναγκαστική καλλυντικά βερνίκι νυχιών σε στρέβλωση ($ 10)
Σήμερα χρησιμοποιώ δύο παλτά από την εμμονή καταναγκαστική καλλυντικά βερνίκι καρφιών σε στρέβλωση ($ 10), ένα βαθύ μεταλλικό ναυτικό από τη συλλογή του φθινοπώρου άγνωστων απολαύσεων, μαζί με το Sephora X βασικό παλτό, καθώς και ακτινοβολεί το κορυφαίο παλτό, το παρόν μου πηγαίνετε .

Το έκανα αυτό το αρκετά τυχαία mani το περασμένο Σάββατο, ενώ ταυτόχρονα διαβάζοντας το παιδί του καπνού καθώς και τα οστά στον καναπέ, καθώς και εγώ σε μια συναρπαστική “ohmygosh!” Στιγμή στο βιβλίο, οπότε δεν ήμουν πραγματικά ενδιαφέρον για τα νύχια μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταλαβαίνετε τι όμως; Σε ορισμένες περιπτώσεις μεγάλη επαρκή είναι ωραία.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα της παραμόρφωσης, μετά από δύο, καθώς και μισή μέρες, οι μικρές μάρκες έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται στα νύχια του καλύτερου χεριού μου, ωστόσο δεν μπορώ να αποκαλύψω το λάκα για αυτό, δεδομένου ότι έσπευσα με την εφαρμογή, καθώς επίσης Βάζω τα χέρια μου με πολλά. Μεγάλες προσφορές δακτυλογράφησης, δοκιμών καθαρισμού καθώς και λοσιόν, πράγματα όπως αυτό, καθώς και εγώ συνήθως δεν (διαβάστε: πρακτικά ποτέ ποτέ) φορούν γάντια όταν κάνω τα πιάτα, έτσι υπάρχει.

Τι συμβαίνει με εσάς, το μωρό; Τι χρησιμοποιείτε επί του παρόντος στα νύχια σας (και τι πιστεύετε για τη χρήση του Next);

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Από την περιέργεια, ποια είναι η μακρύτερη μακρόχρονη βερνίκι νυχιών που έχετε δοκιμάσει ποτέ; Μέχρι στιγμής στην καταχώρισή μου των μακροχρόνιων βερνικιών, έχω Opi, Tom Ford καθώς και Dior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *