14 ημέρες από το Ravishing Red! – Ημέρα 7: Ματ Πορτοκαλί κόκκινα χείλη με τον Tom Ford Cristiano

Είστε προετοιμασμένοι για 14 ημέρες από το Ravishing Red; Μείνετε συντονισμένοι καθώς ελέγξουμε το κόκκινο κόκκινο; Τα κραγιόν, τα χείλη, καθώς και τα γυαλιστερά καθημερινά στη μέθοδο μας; Βαλεντίνος.

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα δειλά ή Coy για ένα φλογερό, πορτοκαλί κόκκινο, ιδιαίτερα ένα που είναι ως αδιαφανές καθώς και το ματ ως Tom Ford Cristiano. Πιστεύω ότι έχει λίγο κομμάτι ενός vintage vibe σε αυτό, ναι; Όπως ο Betty Draper θα ήταν τρελός δύσκολος σε αυτό το Lippie πίσω την ημέρα.

Έχω παρατηρήσει ότι τα πορτοκαλί κόκκινα κραγιόν, ειδικά ματ, όπως το Cristiano, φαίνονται επιπλέον ζωντανές όταν τα φορέσετε με ένα μπλε ναυτικό ή denim κορυφή. Δεν συντονίζω πάντα το μακιγιάζ μου καθώς και τα ρούχα μου, ωστόσο, αν μια ισχυρή δήλωση πορτοκαλί κόκκινο εμπλέκεται, θα πιάσω ένα μπλε φόρεμα ή ένα πουκάμισο όταν ντυθώ το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιστεύω ότι είναι εκείνο το πράγμα ολόκληρης της θεωρίας χρώματος … μπλε, καθώς και πορτοκαλί είναι σε αντίθετες πλευρές του τροχού χρωμάτων, έτσι σκέφτονται συμπληρωματικά χρώματα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα ζεστό πορτοκαλί κόκκινο καθώς και ένα μεγάλο μπλε απλά λειτουργεί εντελώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μου αρέσει επίσης το ζευγάρωμα ζεστό πορτοκαλί κόκκινα χείλη όπως αυτά με χάλκινο σκιά ματιών και / ή eyeliner, που χρησιμοποιώ στην κορυφή pic. Πιστεύω ότι τα δύο πραγματικά πηγαίνουν καλά μαζί, όπως τα χρώματα σε ένα ηλιοβασίλεμα.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *