Το NYX εισάγει ελκυστική νέες αποχρώσεις από $ 5 βούτυρο γυαλιστερό για να διεγείρει τα χείλη καθώς και να κάνει το Tummies Rumble

Κέικ τροφίμων άγγελος
Δεν μπορώ ακόμη να αρχίσω να κατανοώ την ιδέα του επιδόρπιο.

Λοιπόν, αυτό δεν είναι αλήθεια … το παίρνω. Σε ορισμένες περιπτώσεις το κάνω και εγώ. Ωστόσο, δεν τους αρέσει κάθε φορά που το κάνω. Κάθε φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι απλό για τον καλό μου φίλο Cindy, όμως. Κάθε φορά που ένας σερβιτόρος ζητά: “Θα θέλατε να δείτε το μενού επιδόρπιο;” Μπορεί να δηλώσει γρήγορα όχι (είναι πολύ περισσότερο σε αλμυρά σνακ από τα γλυκά), ωστόσο δεν είναι ούτε μια επιλογή για μένα. Πρέπει να δω το μενού επιδόρπιο από τότε που έχω online για τα υπέροχα πράγματα, ο άνθρωπος.

Ένα γεύμα δεν φαίνεται συνολικό εκτός αν έχω ένα κομμάτι κέικ ή μια σέσουλα παγωτού στο τέλος, καθώς και αν ήταν πολύ πιο κοινωνικά αποδεκτό για να αποφύγουν εντελώς ορεκτικά καθώς και το κύριο γεύμα εντελώς καθώς και το κύριο γεύμα Πηγαίνετε απευθείας στο επιδόρπιο, θα ήθελα εντελώς.

Μου αρέσει να έχω το υπέροχο μου σε οποιοδήποτε είδος μεθόδου που μπορώ, γι ‘αυτό έχω μια μαλακή περιοχή για αυτά τα γυαλιστερά βούτυρο NYX.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Έχετε τη γεύση που αξιολογεί αυτά τα έντονα γυαλιστερά πριν (υπονοούσα εικαστικά, ωστόσο έχουν μια ελαφριά καστανή ζάχαρη καθώς και γεύση βανίλιας καθώς και άρωμα που μου αρέσει); Έχουν δαπανηθεί 5 το καθένα καθώς και εμφανίζεται αρχικά την περασμένη άνοιξη, όταν προστέθηκαν στη μακροχρόνια γραμμή.

Έχουν ένα φινίρισμα σατέν, ένα ελαφρύ, πολύ άνετο, μη κολλώδες φόρμουλα καθώς και απολαυστικά ονόματα όπως το ροδάκινο cobbler καθώς και το κεράσι πίτα.

Τείνουν να εφαρμόζουν ένα κομμάτι κομμάτι σε μένα πολύ πρώτα καθώς και μόνο διαρκούν περίπου μια ώρα, ωστόσο μου αρέσουν αυτά που είναι, καθώς και το κόστος φαίνεται σωστό.

Το NYX πρόσφατα πρόσφατα πρόσθεσε 10 πολύ περισσότερες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων των τριών ελαστικών που ακούγονται εδώ – Rosy γυμνό άγγελο κέικ τροφίμων, ζεστό ροζ cupcake καθώς και berry βατόμουρο τάρτα.

Nyx βούτυρο γυαλιστερό
Κεκάκι
Κέικ τροφίμων άγγελος

Τάρτα βατόμουρου
Swatches από αριστερά: Κέικ τροφίμων άγγελος, Cupcake καθώς και τάρτα βατόμουρου
Τάρτα βατόμουρου
Κεκάκι
Μου αρέσουν αυτά τα όσα ακριβώς όπως οι άλλοι, καθώς και ο Kudos σε οτιδήποτε με θυμίζει το προτιμώμενο μέρος ενός γεύματος. Επιδόρπιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν τα χείλη σας, καθώς και οι γεύσεις, οι μπουμπούκια είναι περίεργοι, η γραμμή Gloss Butter Nyx προσφέρεται τώρα στα φαρμακεία, Ulta καθώς και Nyxcosmetics.com.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *