Αμέθυστος, Ruby, Emerald και Topaz: Αποθέματα κοσμημάτων, ή τα νέα κλασικά κραγιόν κρέμας στη συλλογή Dolce & Gabbana Sicilian Jewels

Τα τέσσερα νέα κλασικά κραγιόν από τη συλλογή Dolce & Gabbana Sicilian Jewels, έρχονται αυτό το Νοέμβριο. Από τα αριστερά: Αμέθυστος, Ruby, Emerald και Topaz.
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς αισθάνεται να φοράτε πράσινο κραγιόν αργά σε ένα απόγευμα της Δευτέρας …

Straaaange!
Emerald, ένα από τα τέσσερα νέα κλασικά κραγιόν κρέμας στα οκτώ κομμάτια Dolce & Gabbana Sicilian κοσμήματα συλλογή διακοπών, είναι ένα από τα χρώματα που μπορούν να φαίνονται edgy και χαριτωμένα αν είστε έφηβος ή στις αρχές της δεκαετίας του ’20 … αλλά γρήγορα Δεκαετία ή δύο και είναι “Γεια σας, η Helena Bonham Crazy!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τέσσερα κοσμηματοπωλεία κοσμημάτων στην απελευθέρωση ($ 35 το καθένα) συνδέονται με τέσσερα στρώματα νυχιών, έτσι ναι, ενώ είστε αθλητικοί το funky πράσινο χείλι σας, μπορείτε επίσης να βράσετε πράσινα νύχια / πόδια.

Νομίζω ότι ο Emerald είναι η πιο μόδα-προς τα εμπρός Lippie στη συλλογή από μακριά (δεν έχω να δει τα βερνίκια νυχιών κοντά και προσωπικά), και να το τραβήξετε πραγματικά, είτε πρέπει να είστε κακοποιός από τις ταινίες του Χάρι Πότερ είτε Ένα 6-πόδι-ψηλό μοντέλο στίβοντας ένα διάδρομο στο Μιλάνο.

Ή κατι τετοιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ποιος νοιάζεται όμως; Είναι ακόμα διασκεδαστικό.

Τα άλλα κραγιόν φαίνονται αρκετά δαμάσκηνα με σύγκριση. Κόκκινο ρουμπίνι, μοβ Αμέθυσστο και το κεχριμπάρι Topaz παίρνουν μια πιο κλασική διαδρομή.

Κομψή χρυσή συσκευασία …
Χαριτωμένα καπάκια!
Κλασικό κραγιόν κρέμας στο σμαράγδι, ένα φωτεινό πράσινο

Κλασικό κραγιόν κρέμας στην Topaz, ένα χρυσό κεχριμπάρι
Κλασικό κραγιόν κρέμας στο Αμέθυστο, ένα φωτεινό πορφυρό
Κλασικό κραγιόν κρέμας στο Ruby, ένα βαθύ κόκκινο

Και τα τέσσερα Lippies μεσαίου κάλυψης έχουν την ελαφριά, κηλίδα υφή άλλων κλασικών κρέμες και η υπογραφή της Dolce & Gabbana αυξήθηκε γεύση και άρωμα.

Όπως και οι πολύτιμοι λίθοι που ονομάζονται μετά, αυτά θα είναι αφρώδη στους μετρητές Dolce & Gabbana στο Saks Fifth Avenue Stores και οθόνες υπολογιστών (όταν είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο) αυτόν τον Νοέμβριο.

Γρήγορη έρευνα: Νομίζεις ότι θα φορέσεις ποτέ σμαραγδένιο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Συνεργάτες νεκρούς οπαδούς, μαντέψτε τι; Περισσότερα ζόμπι !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *