10λεπτα μακιγιάζ must-haves: NARS πολλαπλών χρήσεων γυαλιστερό

η ελαφρύτερη καθώς και η ωραιότερη μη κολλώδη γυαλάδα για τα καπάκια σας, τα μάγουλα καθώς και τα χείλη
Η σειρά 10 λεπτών makeup must-haves δείχνει μερικά από τα * το καλύτερο * μακιγιάζ για γρήγορο (αλλά εντυπωσιακό!) Δέρμα, τα μάτια, τα μάγουλα καθώς και τα χείλη.

Ω, ακριβώς πώς μου αρέσει το 10λεπτο μακιγιάζ; Επιτρέψτε μου να μετρήσω τους τρόπους … lol.

Θα σας χαλαρώσω την παρατεταμένη Soliloquy, ωστόσο εδώ είναι η κυρία του: Μου αρέσει να θέτω σε μια πλήρη συμφωνία χωρίς το κόστος Hella Years Εφαρμόζοντας καθώς και την ανάμειξη. Σε μερικές περιπτώσεις είναι απλά καλό να κάνετε μια γρήγορη εμφάνιση μακιγιάζ που δεν μοιάζει με δουλειά βιασύνη. Που είπε, ακόμη και * i * να εξαντληθεί λίγο; να κάνει το ακριβώς το ίδιο καφέ καπνιστό μάτι με τα κοκκώδη κοραλλιογενή μάγουλα καθώς και ένα γυμνό χείλος κάθε μέρα … Θέλω να πω, μου αρέσει αυτό το βλέμμα, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις απαίτηση να αλλάξετε τα πράγματα όταν αισθάνεστε “μακιγιάζ ανήσυχοι”, ya ξέρω?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί έρχονται αυτά τα νέα γυαλιά πολλαπλών χρήσεων nars …

Αυτά τα λαμπερά γυαλιά είναι περιορισμένη έκδοση καθώς και προσφέρονται τώρα στο Nars Site για $ 24 το καθένα, οπότε αν δείτε κάτι που σας αρέσει, πολύ καλύτερα να το πάρετε νωρίτερα από τότε που δεν θα είναι γύρω από πάντα.

Νιώθουν σαν χείλη, καθώς και να μοιάζουν με λαμπερό γυαλιστερό, ωστόσο μπορείτε να τα φορέσετε στα χείλη σας (φυσικά), τα μάτια σας καθώς και τη συμφωνία σας με (ως highlighter!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Η προτιμώμενη σκιά μου είναι αμείλικτη, ο τριαντάφυλλο-χρυσός με μικρά flacks της λάμψης.
Το εφαρμοστή είναι ένα λεπτό, ευέλικτο κουπί.
Και οι πέντε έχουν τα Daintiest Flacks της χαριτωμένης λάμψης, έτσι ώστε να λάμπουν καθώς και λάμπουν, τα οποία τους κλωτσούν σε ένα επίπεδο.

Πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα γι ‘αυτούς, όμως, είναι ότι δεν μπορείτε να τα αισθανθείτε ακόμη και στο δέρμα σας. Είναι πολύ ελαφρύ! Δεν αισθάνονται παχιά ή βαριά όπως τα πολυάριθμα γυαλιά ματιών κάνουν (Ahem, Mac). Αυτά δεν πληρούν μόνο τα καπάκια σας.

Πραγματικά, δεν μπορώ ακόμη να τα αισθανθώ στα μάτια μου, καθώς και σε μερικές περιπτώσεις αποτυγχάνω να θυμάμαι ότι είναι εκεί, τα οποία * δεν συμβαίνει ποτέ με γυαλάδα ματιών.

Τώρα, ακριβώς πώς μια στιλπνότητα όπως αυτή σε σχήμα σε σχήμα με όλο το 10λεπτο μακιγιάζ; Λοιπόν, η συμφωνία πολλαπλών χρήσεων με τα γυαλιά όπως αυτά είναι εξαιρετικά όταν θέλετε να κάνετε μια δροσερή, λαμπερό, γυαλιστερό, πρακτικά εμφάνιση υψηλής μόδας. Μπορείτε να χτυπήσετε γρήγορα μια εμφάνιση όπως σε ένα παράθυρο 10 λεπτών.

Χρησιμοποιώ τα αμείλικτα στα καπάκια μου με ένα ζευγάρι παλτά παλάμες χαιρετίσματα μίλι μίλι μίλια υψηλής λέσχης στις βλεφαρίδες μου. Το Blush είναι το Clinique Chubby Stick στο Amp’d μήλο, καθώς και το κραγιόν είναι το Mac Patisserie. Είμαι ομοίως χρησιμοποιώντας ένα μικρό κομμάτι concealer στις εσωτερικές γωνίες (η Maybelline άμεση επρόκειτο στο χρυσό).
Πρώτον, αρχίστε με την καμπύλη των βλεφαρίδων σας, καθώς και θέλετε να το κάνετε αυτό πριν από τη στιλπνότητα, έτσι ώστε το μαστίγ σας να πάρει όλα “goopy”.

Στη συνέχεια, ο Pat The Thin Dable Paddle απευθείας στα γυμνά καπάκια (δεν ενοχλεί καν με το σκιά ματιών ή το αστάρι, επειδή η στιλπνότητα θα τα σπάσει μόνο).

Στη συνέχεια, στη συνέχεια συνδυάστε τις άκρες με ένα δάχτυλο.

Μετά από αυτό, λάβετε οποιοδήποτε τύπο παραμένουν στο δάχτυλό σας, καθώς και το Pat It στα ψηλά σημεία των ζεύγων σας, καθώς και κάτω από τη γέφυρα της μύτης σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελειώστε με ανθεκτική σε νερό μάσκαρα (αδιάβροχο για να κρατήσει τη στιλπνότητα από το “φαγητό” της μάσκαρα σας), λίγο concealer σκουπίζει στις εσωτερικές γωνιές των ματιών σας, κρέμα κοκκινίνας αναμιγνύεται στα μήλα των μάγουλων σας, καθώς και ένα κρεμώδες γυμνό ή φωτεινό Κραγιόν για να κρατήσει τη γενική εμφάνιση φρέσκια καθώς και το Dewy. ?

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *