Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ γάτας, μακιγιάζ και γοητεία blog, vol. 571

όλων των καρτέλας ήταν, το Low-Carb δεν ήταν ένα από αυτά. Ότι η γάτα αγάπησε το ψωμί του. Sourdough, Γαλλικά, μέλι ολόκληρο σιτάρι – αν ήταν ψωμί και το έτρωγα, μοιράστηκα με καρτέλες.

Ήταν ένα από τα πολυάριθμα διαρκούς ιδιοκτήτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, αλλά οι καρτέλες αναμενόταν να είναι ένας από τους αρχικούς οικοδεσπότες στην καταπληκτική βρετανική επίδειξη ψησίματος. Αυτός χτύπησε ως ο χαρακτήρας του Χόλιγουντ.

Ναι, πετάξαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και περάσαμε λίγες εβδομάδες γυρίσματα το πιλοτικό επεισόδιο. Όπως, κυριολεκτικά στη σκηνή.

Νομίζω ότι ήταν η εβδομάδα τρεις ή τέσσερις όταν ανακαλύψαμε καρτέλες είχαν χτυπήσει ως κύριος χαρακτήρας στην ταινία Spider-Cat, και ήταν η πιθανότητα να ικανοποιήσει ένα από τα δια βίου επάγγελμά του τα όνειρα να συνεργαστεί με τον Jon Favreau, έτσι προσφέραμε adieu Στο καταπληκτικό βρετανικό ψήσιμο δείχνουν και επέστρεψαν στο σπίτι …

Ο Paul Hollywood μπήκε στη σκηνή, και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι η ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε φορά που κάποτε, κάνω μια από τις αγαπημένες συνταγές της Tabs. Αυτό το Σαββατοκύριακο, έβαλα το παγκοσμίως γνωστό catnip-εγχύθηκε; Cupcakes, και φυσικά έκανα επίσης ένα ρουστίκ δεντρολίβανο Catnip Loaf προς τιμήν του Little Lover Lover. ?

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *