Ακριβώς όπως ο Jason Momoa, αγαπώ Scrunchies!

Shaka που Scrunchie, Brah!
Δεν έχω μόνο ένα scrunchie στο γραφείο μου ιδανικό τώρα. Εχω δύο! – και όμως παρά το γεγονός αυτό, απολύομαι απολύτως γιατί έχουν μια κακή ραπ, γιατί αν μεγάλωτε στη δεκαετία του ’80, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να κουνιστείτε ένα scrunchie, και ίσως το έσκυψα σκληρά.

Στη συνέχεια, η δεκαετία του ’90 ήρθε, όμως, και ο καθένας έγινε πολύ εκπληκτικό για scrunchies. Μετατράπηκαν σε ένα μεγάλο αστείο στον κόσμο των μαλλιών, όπως “Ewww! Φορούσε ένα scrunchie. ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ξέρετε τι; Δεν έχω πάει ποτέ το scrunchie. Το scrunchie και εγώ βόλτα ή πεθαίνω λαμβάνοντας υπόψη εκείνη την ημέρα ένα και τα αποδεικτικά στοιχεία είναι επί του παρόντος στο γραφείο μου, στον καρπό μου, και στα μαλλιά μου.

Κοιτάξτε, αν οι Scrunchies είναι αρκετά καλές για τον Jason Momoa, είναι αρκετά καλά για τον γενικό πληθυσμό. Σας υποστηρίζει για να ταιριάζει με το scrunchie του με τη στολή του, όπως έκανα στην έκτη τάξη γύρω στο 1987, αλλά παρακαλώ, Jason Momoa, αν το διαβάζετε πρώτα. ? *τίναγμα μαλλιών*

Το έκανα πρώτα, Jason Momoa!
Έχω πάντα αγαπήσει τα scrunchies επειδή δεν αφήνουν αυτό το αστείο dent στα μαλλιά σας αφού τα έχετε για λίγο, σε αντίθεση με το συμβατικό σας ελαστικό έκδοσης. Δεν τραβούν τα μαλλιά σας έξω ή σας δίνουν πονοκεφάλους, είτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε επίσης να τα πάρετε για να ταιριάζουν με τη στολή σας. Κυρίως, νομίζω ότι είναι πραγματικά χαριτωμένοι. Λατρεύω ότι είναι σπηλιά και μοιάζουν σαν μανίκια. Σίγουρα, δεν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά αν τρέχετε ή πηδούν. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα στους Άδης ότι ένας scrunchie θα μείνει στα μαλλιά μου αν δουλεύω ή κάνω τίποτα έντονα, αλλά εκτός από αυτό, είμαι 100% ομάδα pro scrunchie, πάντα και για πάντα. ?

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *