Προϊόν Spotlight: Αληθινή γοητεία Linumizing Powder Powder

Οι φθηνές Dupes μιας από τις καλύτερες σκόνες υψηλού επιπέδου εκεί έξω!
Τρεις λέξεις: Κλεψύδρα. Περιβάλλων. Κοροϊδεύω.

Ναι, πήγα εκεί. Το έκανα τελείως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές οι φωτιστικές σκόνες λάμψης από την αληθινή ομορφιά … Θα στοιχηματίζω τις λωρίδες του Tabby ότι η ομάδα πίσω από αυτούς είχε τα μπαστούνια σημείωτα κατά νου, επειδή φαίνονται και αισθάνονται μόνο σαν ’em. Έχουν αυτή την ίδια όμορφη φωτεινότητα χαμηλού κλειδιού – το ίδιο αποτέλεσμα που μπορείτε να πείτε ότι είναι εκεί αν φαίνεστε πραγματικά, πραγματικά στενά – και οι κόκκοι σκόνης είναι εντάξει, ωραία.

Όπως ο Michael B. Jordan πρόστιμο.

Περνώντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ακόμα καλύτερα, τα τηγάνια είναι αρκετά μεγάλα (0,35 ουγγιές) και είναι μόνο 19,99 δολάρια το καθένα, αλλά τα κακά νέα είναι ότι δεν είναι διαθέσιμα ως πολυάριθμα χρώματα όπως τα περιβλήματα των κλεψύδων. Αυτά έρχονται μόνο σε δύο αποχρώσεις … ο ελαφρύτερος είναι ο αντανάκλαση των μεσάνυχτων, ένα χλωμό ροδάκινο μπεζ που θυμίζει φωτισμό πυρακτώσεως κλεψύδρας (θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι ένα άγγιγμα λιγότερο χρωματισμένο, αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ παρόμοιοι). Το χρησιμοποιώ ως μια εσωτερική γωνία, ένα άκρο του οστού του φρυδιού, και, στις σπάνιες περιπτώσεις, όταν φοράω σκόνη κάτω από τα μάτια μου, ως σκόνη ρύθμισης για υποκλοπή κάτω από τα μάτια. Είναι B-O-M-B σε όλα αυτά τα μέτωπα.

Ω, σίγουρος, μπορείτε επίσης να το φορέσετε ως υπογράμμιση της μάγουλο, φυσικά και το έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω ότι είναι απλά ένα tad πάρα πολύ φως στο δέρμα μου για να το κάνει συχνά. Αλλά αν είσαι ελαφρύτερος από ό, τι είμαι, θα μπορούσατε να το βράσετε εντελώς με αυτόν τον τρόπο, κανένα πρόβλημα.

Αντανακλάσεις σούρουπο και αντανάκλαση μεσάνυχτων σε δράση.
Η σκοτεινότερη σκιά, a.k.a “My Jammy-Jam-Jam”, είναι η αντανάκλαση του Dusk. Είναι ένα ζεστό, ροδάκινο χρυσό μαύρισμα – σαν μια ελαφρώς βαθύτερη έκδοση του κλεψύδρου ακτινοβολία φωτός – και μου αρέσει να το δουλεύω με το σκούπισμα πάνω στα μάγουλά μου ως combo blush / bronzer, και στη συνέχεια το χρησιμοποιώ στην πτυχή μου ως σκιά.

Χρησιμοποιώ την αντανάκλαση του Dusk ως Blush / Bronzer στα μάγουλά μου και ως σκιά στην πτυχή και το μεσάνυχτο αντανάκλαση ως μια εσωτερική γωνία και το φρύδι του οστού.

Όταν το φοράτε στην κορυφή της χρωματισμένης ενυδατικής κρέμας ή το αγαπημένο σας “Είμαι σε μια βιασύνη!” Ίδρυμα, προσθέτει μια ιδανική ποσότητα χρώματος και ακτινοβολίας χωρίς να φαίνεται λασπώδης. Είναι μια ιδανική χειμωνιάτικη εποχή Bronzer επειδή είναι μαύρισμα και τοστ, αλλά όχι πολύ πορτοκαλί.

Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι φαίνω λιγότερο undead όταν το έχω, ha ha! – Και αυτό το καθιστά νικητή στο βιβλίο μου.

Μπορείτε να το βρείτε στο Target και τον ειλικρινό ιστότοπο Charm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ευχαριστημένη μέρα-μετά-Χριστούγεννα! ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *