Το Kit + Hooks Brushbar κρατά τα μακιγιάζ σας βασικά όρθια στην προσοχή

έτσι ήμουν spelunking μέσω της τσάντας μου για Mac Costa Riche χθες όταν συνειδητοποίησα, “Ναι, εντάξει … Θα χρειαστώ ένα ακόμα από αυτά τα thingambar thingsamabobs . ”

Επειδή μόλις πάρετε μια γεύση από αυτή την οργανωμένη ζωή; – άνδρας! Πρέπει να είναι πώς αισθάνονται οι νεογέννητοι βαμπίρ την πρώτη νύχτα ή οι άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ παγωτό πριν από την πρώτη τους γεύση από βραχώδη δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλετε το Moarrrr!

Τεχνικά, το Brushbar by Kit + Hooks έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί τις βούρτσες μακιγιάζ σας όρθια, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα, αλλά δεν βλέπω γιατί δεν μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε άλλα πράγματα όπως οι eyeliners και τα iliplers.

Στην ιδανική περίπτωση, μία για τους Eyeliners, ένα για τα Lipliners, ένα για τα βούρτσες των ματιών, ένα άλλο για βούρτσες προσώπου, και στη συνέχεια να κρατήσει το 19 στυλό και τα μολύβια που κυλά το γραφείο μου σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. ?

Δεδομένου ότι κάθε $ 25 brushbar είναι συμπαγής (μόλις οκτώ ίντσες μακριά από δύο ίντσες πλάτος), μπορείτε να τα ευθυγραμμίσετε δίπλα ο ένας στον άλλο για να μεγιστοποιήσετε το πολύτιμο γραφείο / ακίνητα ματαιοδοξίας.

Κάνει την εύρεση των πραγμάτων πιο εύκολη από τη φρυγανή μέσα από μια τσάντα, κουτί ή συρτάρι.

Είναι μικρές αλλά ισχυρές, και κατέχουν ένα εκπληκτικό ποσό του Schtuff! Έχουν ένα δροσερό αποσπώμενο δίσκο σιλικόνης που αγκαλιάζει τις λαβές βούρτσας για να τους κρατήσει όρθια και η σιλικόνη εκτείνεται καθώς αντιμετωπίζει τη βάση κάθε βούρτσας. Ανάλογα με το πλάτος των βούρτσες που εισάγετε στο δίσκο (βούρτσες με μια χασμουρητό βάση, όπως οι βούρτσες προσώπου και θεμελίωσης, πάρτε περισσότερο δωμάτιο), μπορώ να χωρέσω μεταξύ 20-40 βούρτσες σε κάθε μία.

YAY για έξυπνες λύσεις αποθήκευσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο γνωρίζω, το Brushbar είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο διαδίκτυο στο Kitandhooks.com για $ 25.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *