FRI-YAY μακιγιάζ διασκέδαση: Παίζοντας με τοποθέτηση και μάσκαρα Τοποθέτηση για Big Ol ‘Bambi Doe Eyes

Ξέρετε, έχω σκεφτεί πολλά για την τοποθέτηση του eyeliner πρόσφατα … Επειδή αυτό είναι που κάνετε όταν είστε εμμονή με Μακιγιάζ, haha!

Όχι, αλλά σοβαρά, σκέφτομαι τους άλλους τρόπους να το φορέσω από το τυπικό μου μαύρο σφαιρικό / smudgy χαμηλότερο combo line lash.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι κάτι που έχω πειραματιστεί με: Τοποθέτηση της γραμμής μου καλύτερα κατά μήκος της μέσης της κάτω γραμμής μου. Δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση που εφιστά την προσοχή σε αυτή τη συγκέντρωση της επένδυσης και των βλεφαρίδων, και “νομίζω” κάνει τα μάτια μου φαίνονται πολύ πιο εντυπωσιακά και μεγαλύτερα … Ποια είναι πάντα ένα καταπληκτικό πράγμα στο βιβλίο μου!

Και το yup, η ψευδαίσθηση φαίνεται να λειτουργεί ανεξάρτητα από το τι μπορεί ή δεν μπορεί να συμβαίνει κατά μήκος της κορυφαίας γραμμής βλεφαρίδας σας. Μπορείτε να το αφήσετε αδιάλυτο, γραμμή – ό, τι κι αν χτυπάτε το φανταχτερό σας.

Αρχικά, ξεκινήστε με την επένδυση του κεντρικού τμήματος της κάτω γραμμής Lash και εγώ είδους χρήση του ευρύτερου τμήματος της IRIS μου ως οδηγός για να καταλάβετε πού να ξεκινήσετε και να σταματήσετε την επένδυση. Απλά κάνετε αρκετά μακρύ για να καλύψετε ως επί το πλείστον αυτό το κεντρικό τμήμα της κάτω γραμμής βλεφαρίδας σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επένδυση μολυβιών ή μπορείτε να φορτώσετε μια λεπτή βούρτσα eyeliner (όπως μια γωνιακή βούρτσα) με επένδυση πηκτής, επένδυση κρέμας ή σκιά ματιών σκόνης.

Υπόδειξη! Εάν χρησιμοποιείτε μια σκιά σε σκόνη για να απευθυνθείτε και θέλετε πολύ περισσότερη ένταση, φορτώστε πρώτα την κεφαλή της βούρτσας με το σκιά ματιών, στη συνέχεια να το βρεθείτε με ένα ψεκασμό ρύθμισης μακιγιάζ (Αυτή τη στιγμή η Lurving συνθέτουν για πάντα Mist + Fix, αλλά Mac Prep + Το Prime Fix + λειτουργεί επίσης εξαιρετικό) πριν εφαρμόσετε τη σκιά ματιών σας στη γραμμή των βλεφαρίδων σας.

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να βρεθούν πρώτα να βρέξουν το βούρτσα τους, στη συνέχεια να το τρέξουν σε όλη τη σκιά σκιά ματιών, αλλά στην εμπειρία μου που μπορεί να κάνει τη σκιά να αισθάνεται σκληρότερη μετά από να στεγνώσει.

Στη συνέχεια, αφού τοποθετήσετε την επένδυσή σας, χρησιμοποιήστε ένα δάχτυλο ή ένα άκρο Q για να σκοντάψετε την άκρη.

Μετά από αυτό, εφαρμόστε κάποια μάσκαρα στις χαμηλότερες βλεφαρίδες σας, ακριβώς πάνω από την επένδυση, είστε προσεκτικοί για να διατηρήσετε τις εξωτερικές και εσωτερικές σας βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα, και που θα έπρεπε να βάλετε την εστίαση σε αυτό το κεντρικό τμήμα της χαμηλότερης γραμμής σας και να κάνετε το δικό σας Peepers πραγματικά pop!

Μακιγιάζ που φοράω σε αυτές τις φωτογραφίες

Μάτια: Mac Paint Pot σε Blackground (στα καπάκια μου από τη γραμμή βλεφαρίδων μου στην πτυχή), Nars Charlotte Gainsbourg Rue Allend Velvet σκιά ματιών Duo (Πράσινη σκιά στα καπάκια μου), Nars Charlotte Gainsbourg Kohliner σε Cours du Soir (Lower Line Line), NARS KOHLINER σε Μιοικία (στενή), NARS Blondie σκιά ματιών (εξωτερικό τμήμα της πτυχής και κατώτερη γραμμή βλεφαρίδων), αστική αποσύνθεση μάσκαμπολ Mascara (Lashes), Mac Brun σκιά ματιών και οφέλη έτοιμα φρύδια (φρύδια)

Μάγουλα: nars charlotte gainsbourg πολλαπλές αποχρώσεις στο Jo και Jeanette (αναμειγνύονται μαζί και εφαρμόζονται στα μήλα των μάγουλων μου)

Πρόσωπο: Συμπληρώστε για πάντα εξομάλυνση αστάρι (στα μάγουλά μου, τη μύτη, το μέτωπό μου και γύρω από το στόμα μου), οι Nars ενυδάτωσης λάμψη απόχρωση σε μεσαία αναμεμειγμένα με μερικές σταγόνες μακιγιάζ για πάντα HD UnnoFable κάλυψη Concealer στο Y41 (σε όλο το πρόσωπό μου) , Συμπληρώστε για ποτέ HD UnnoFable κάλυψη Concealers στο Y31 και το Y41 (κάτω από τα μάτια μου), το NARS φωτός αντανακλώντας πιεσμένη σκόνη ρύθμισης (για να ορίσετε το concealer μου κάτω από τα μάτια), το Mac μεταλλοποιημένο skinfinish φυσικό σε μεσαίο χρυσό (στο μέτωπό μου, τις πλευρές μου μύτη, και γύρω από το στόμα και το πηγούνι μου)

Χείλη: nars charlotte gainsbourg χείλη χείλη σε ephelide

Αυτό είναι! Μόνο ένα φαγητό διασκέδασης για σκέψη και πράγματα που βρήκα ενώ έπρεπε να παίζαμε.

Ooh! Που ρίχνει.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Γρήγορα! Ποια είναι η αγαπημένη σας πίτσα; θέση σε ολόκληρο τον ευρύ κόσμο; Το ορυχείο είναι Pizza Antica στην κοιλάδα Mill, Καλιφόρνια.

P.P.S. Ναι, πήραμε πίτσα για δείπνο απόψε, αλλά δεν ήταν από την πίτσα Antica. HRMPF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *